Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branko vukšić:

'Ostojić poput Poncija Pilata pere SDP-ove ruke'

branko vukšić
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.03.2013.
u 11:43

Bez Laburista neće se moći upravljati ni Hrvatskom a ni Zagrebom. Spremni smo za ulazak u vlast, ali ne sa svakim i ne pod svaku cijenu, poručuju iz stranke

Zagreb je zaslužio promjenu, Zagrepčani su zaslužili iskrenije, poštenije političare, one koji od odgovornosti ne peru ruke poput Poncija Pilata, poruka je to Branka Vukšića, kandidata Hrvatskih laburista za šefa Zagreba. 

U priopćenju odaslanom medijima Vukšić je kritizirao aktualnu vlast i SDP-ova kandidata Rajka Ostojića kazavši kako javno priznao da je SDP samo zato da bi zadržao vlast u Zagrebu za gradonačelnika podržavao kandidata koji ne pripada njihovu civilizacijskom krugu.

– Ali, vidi vraga, ne bi SDP okajao svoj grijeh u opoziciji već u vlasti. I sve su Ostojić, Milanović i SDP spremni učiniti samo da i dalje vladaju Zagrebom. Spremni su se danima posipati pepelom. Spremni su pogaziti principe kojima su se još do jučer busali. SDP je nijekao HDZ-u pravo da u vlasti okaje Sanaderove grijehe. Što vrijedi za druge, za SDP ne vrijedi, smatra Vukšić dodajući kako SDP od konkurentskih kandidata i stranaka traži sposobnost, a od vlastitih traže jedino podobnost.

– Pa za gradonačelničkog su kandidata progurali ministra koji od bolnica stvara ubožnice u koje pacijenti moraju donositi hranu žele li se najesti. Uz hranu obavezno je u bolnicu ponijeti toaletni papir, pidžamu te negeneričke lijekove. Kako će ministar koji iz dana u dan smanjuje građanima obim zdravstvene zaštite uspješno upravljati Zagrebom, pita se Vukšić.

Ponavljam, a ponavljati treba makar i tisuću puta, nismo isti, mi smo Laburisti. Ni u Zagrebu nismo isti, mi smo Laburisti. Zato se ne pridržavamo onog starog, na hrvatskoj političkoj sceni prakticirajućeg gesla: „Sve za vlast, vlast ni za što“. Zato što nismo isti, naše geslo, kada je u pitanju sudjelovanje u vlasti, glasi: „Ne u vlast sa svakim, ne u vlast pod svaku cijenu!“ I to nam zamjeraju. Zamjera nam principijelnost prije svih Zoran Milanović koji na svoja i na usta svojih trbuhozboraca ponavlja da nemamo hrabrosti preuzeti odgovornost. Jesmo li imali prilike sudjelovati u vlasti? Nismo. Hoćemo li? Naravno da hoćemo. Već nakon lokalnih izbora, potom i nakon novih – prijevremenih ili redovnih, svejedno nam je – parlamentarnih izbora. Bez Laburista neće se moći upravljati ni Hrvatskom, a ni Zagrebom. Spremni smo za ulazak u vlast, ali ne sa svakim i ne pod svaku cijenu. Postoji granica ispod koje ne smijemo i ne želimo ići. A tu granicu određuju naši glasači (svi oni koji žive od svojega rada), koje nećemo, poput SDP-a, iznevjeriti, stoji u priopćenju. 

>>Ostojić: Bandić je grijeh SDP-a, zabili smo glave u pijesak!

Komentara 7

MA
markus2000
18:59 25.03.2013.

sve su to samo parole! Jedini koji je nesto napravio za grad je Bandic...i jos ce puno i napraviti! Moj glas za Bandica!

DU
Deleted user
12:08 25.03.2013.

25.03.2013. u 11:59h Sammir123 je napisao/la: konačno poštena stranka u ovoj napaćenoj i gladnoj zemlji ! /* */ Kako im to mjeriš poštenje? Lesarom! Čovjek je odradio godinnu dana u prodaji cipela pa shvatio da je lakše biti sindikalac s s plaćom * 4, potom mu se učinilo da je bolje biti političar a sad mu se valjda čini da je najbolje biti premijer ... Pošteno nema šta!

PE
pessimus
17:11 25.03.2013.

bez laburista se možda neće moći upravljati hrvatskom i zagrebom, ali bez tebe vukšiću će se sigurno moći upravljati i hrvatskom i zagrebom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije